Hodnocení obchodu

5,0 181 hodnocení
5
178x
4
1x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
NM Avatar autora Nalezinek Miroslav | 31.7.2020
Jsem velmi spokojen rychlé dodáni a přijemná komnikace s prodejcem
AL Avatar autora Alena Lindauerová | 30.7.2020
Velmi. Kvalita. Spolehlivost. Příjemná cena. Rychlé dodání. A pejskúm chutná.
JV Avatar autora Jakub Šulc Tým Grand Vital (Administrátor) 31.7.2020
Dobrý den paní Lindauerová, velice děkujeme za kladné hodnocení našeho obchodu i krmiva Grand Vital.
KJ Avatar autora Kristýna Johanesová | 13.7.2020
maximálně ???? díky nim mi pejsek konečně baští po měsíci a přibral, že nemusíme ani k lékaři ???? jsem vám tolik vděčná a nekonečně děkuji velmi pěkné i vás přístup milý při vyzvednutí zboží v Libni je vstřícný, příjemný, laskavý a odborný, jste sympaťáci ???????????? moc vám všem děkuji hezky den
JV Avatar autora Jakub Šulc Tým Grand Vital (Administrátor) 14.7.2020
Dobrý den paní Johanesová, velice děkujeme za pozitivní hodnocení naší značky Grand Vital, a prodejny s personálem.
Avatar autora | 7.7.2020
+ Vše proběhlo hladce, přesně dle informací. Doručení až k domu, vzorně zabaleno. Pejskúm chutná a je to zdravé. Už jsem doporučila známým.

JV Avatar autora Jakub Šulc Tým Grand Vital (Administrátor) 9.7.2020
Dobrý den, velice děkujeme za kladné doporučení našeho obchodu i krmiva Grand Vital.
Avatar autora | 6.7.2020
Velice rychlé dodání. Granule přišly v pořádku + dárek na víc. Jsem velice spokojena.
JV Avatar autora Jakub Šulc Tým Grand Vital (Administrátor) 9.7.2020
Dobrý den, velice děkujeme za kladné hodnocení obchodu i značky Grand Vital.
TM Avatar autora Tereza Mikysková | 25.6.2020
Za mě bezkonkurenční granule. To, co udělaly s našimi psy je úplně k nevíře. Pro naše psy bylo krmení vždycky nejlepší částí dne, ale od té doby, co jsme přešli na Grand Vital nám u krmení předvádí neskutečné oslavné tance a je na nich i vidět, že jim nesmírně chutná. Lépe se hýbou a mají mnohem více energie. Nechci už nikdy nic jiného. Ještě jsem neměla čest na osobní návštěvu, ale už teď se těším :)
JV Avatar autora Jakub Šulc Tým Grand Vital (Administrátor) 9.7.2020
Dobrý den, Velice děkujeme za Vaši přízeň, a kladné hodnocení našeho obchodu s hezkým obsahem textu. :)
VF Avatar autora Vlasák František | 22.6.2020
Když pracuje Jakub Šulc jsem velice spokojený . Marodil měl tam za sebe náhradu nebyl jsem spokojený ..
JV Avatar autora Jakub Šulc Tým Grand Vital (Administrátor) 22.6.2020
Dobrý den, Velice děkujeme za Vaši přízeň, a kladné hodnocení našeho obchodu.
Avatar autora | 19.6.2020
+ Rychlost doruceni
+ Akcni ceny

Doporucuji
JV Avatar autora Jakub Šulc Tým Grand Vital (Administrátor) 22.6.2020
Dobrý den, Velice děkujeme za Vaši přízeň, a kladné hodnocení našeho obchodu.
JK Avatar autora Jaroslava Kadeřábková | 18.6.2020
Ano,moc????????Doporučuji
JV Avatar autora Jakub Šulc Tým Grand Vital (Administrátor) 22.6.2020
Dobrý den pane Kadeřábková, Velice děkujeme za Vaši přízeň, a kladné hodnocení našeho obchodu.
ŽE Avatar autora Žahourová Jana CHS- Enory | 18.6.2020
velice
JV Avatar autora Jakub Šulc Tým Grand Vital (Administrátor) 22.6.2020
Dobrý den paní Žahourová, Velice děkujeme za Vaši přízeň, a kladné hodnocení našeho obchodu.
Avatar autora Libor Šotek | 18.6.2020
Spokojenost
JV Avatar autora Jakub Šulc Tým Grand Vital (Administrátor) 22.6.2020
Dobrý den pane Šotek, Velice děkujeme za Vaši přízeň, a kladné hodnocení našeho obchodu.
ST Avatar autora Soňa Týmová | 11.6.2020
Velmi spokojená ☺
JV Avatar autora Jakub Šulc Tým Grand Vital (Administrátor) 22.6.2020
Dobrý den paní Týmová, Velice děkujeme za Vaši přízeň, a kladné hodnocení našeho obchodu.
AV Avatar autora Alex Vinšů | 9.6.2020
Velmi ochotní, výborné poradenství. Skvělé produkty.
JV Avatar autora Jakub Šulc Tým Grand Vital (Administrátor) 22.6.2020
Dobrý den pane Vinšů, Velice děkujeme za Vaši přízeň, a kladné hodnocení našeho obchodu.
JV Avatar autora Jaromila Valovicova | 7.6.2020
sppokojenost
JV Avatar autora Jakub Šulc Tým Grand Vital (Administrátor) 22.6.2020
Dobrý den paní Valovicova, Velice děkujeme za Vaši přízeň, a kladné hodnocení našeho obchodu.
AB Avatar autora Alžběta Bohuslavová | 4.6.2020
Celkové mohu doporučit obchod a značku Grand Vital, nejen ze maji kvalitní krmivo pro moje čtyřnohé členy rodiny, ale i ja si pokecam na prodejně nejen o granulkach ale i o doplncich které moji milackove potřebuji, a vzdy se mi dostane cenných rad. Koupě granuli v tomto obchode neni jen ze vemu pytel, zaplatim a odejdu, Je to rituál plny úsměvu, laskavosti, vstřícnosti a porozumění. Je to jediny obchod kde utracim penize s úsměvem a dekuju za to.
JV Avatar autora Jakub Šulc Tým Grand Vital (Administrátor) 22.6.2020
Dobrý den paní Bohuslavová, Velice děkujeme za Vaši přízeň, a kladné hodnocení našeho obchodu.
RV Avatar autora Renata Venhodová | 4.6.2020
Rychlé vyřízení objednávky, spokojenost
JV Avatar autora Jakub Šulc Tým Grand Vital (Administrátor) 22.6.2020
Dobrý den paní Venhodová, Velice děkujeme za Vaši přízeň, a kladné hodnocení našeho obchodu.
MM Avatar autora Michal Mikyska | 3.6.2020
Nadmíru velká spokojenost , Naši psi omládli o 2 roky po konzumaci granulí Grand Vital . Jsou více energický a hlavně maximálně spokojení . Každé ráno čekají na snídani u dveří a nemohou se dočkat . Po kompletní konzumaci a vyklízení misek jokoby říkali : Přidat ještě přidat ???? . Za nás super krmivo na trhu ????????????
JV Avatar autora Jakub Šulc Tým Grand Vital (Administrátor) 22.6.2020
Dobrý den pane Mikyska, Velice děkujeme za Vaši přízeň, a kladné hodnocení našeho obchodu.
PS Avatar autora Petra Smahová | 1.6.2020
Vše v naprostém pořádku,doporučuji
JV Avatar autora Jakub Šulc Tým Grand Vital (Administrátor) 22.6.2020
Dobrý den paní Smahová, Velice děkujeme za Vaši přízeň, a kladné hodnocení našeho obchodu.
Avatar autora | 29.5.2020
+ Poškozená zásilka, automaticky poslali novou...

JV Avatar autora Jakub Šulc Tým Grand Vital (Administrátor) 22.6.2020
Dobrý den, Velice děkujeme za Vaši přízeň, a kladné hodnocení našeho obchodu.
Avatar autora | 27.5.2020
+ V obchodě jsou velmi vstřícní a vždy ochotně poradí s výběrem.

Obchod doporučuji. Mají kvalitní zboží za rozumnou cenu. Také mi vyhovuje doručení zdarma u větších pytlů s krmivem.
JV Avatar autora Jakub Šulc Tým Grand Vital (Administrátor) 22.6.2020
Dobrý den, Velice děkujeme za Vaši přízeň, a kladné hodnocení našeho obchodu.