AMBROSIA GRAIN FREE ADULT FRESH TURKEY & DUCK 2kg
Kód: AMB15Související produkty
Detailní popis produktu
SLOŽENÍ: Drůbež (35 % z toho čerstvá vykostěná krůta 15 % a dehydrované drůbeží maso 20 %), živočišný tuk (drůbež 13 %), zelený hrášek, zelený hrášek sušený půlený, bramborový škrob, hydrolyzovaný kuřecí protein (10 %), dehydrované kachní maso (4%), lněné semínko, sušená řepná dužina, minerální látky, sušená čekanka (přírodní zdroj FOS a inulinu), sušené pivovarské kvasnice, lososový olej, MOS a beta glukany, sušená brokolice, sušený špenát, sušené brusinky, sušené borůvky, glukosamin hydrochlorid (300 mg/kg), chondroitin sulfát (300 mg/kg), rostlinný extrakt (Rosemarinus sp, Vitis sp, Curcuma sp, Citrus sp, Eugenia sp).
ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein: 30,0 % Hrubé oleje a tuky: 20 % Omega-3 mastné kyseliny: 0,8 % Omega-6 mastné kyseliny: 2,7 % Anorganické látky: 7,5 % Hrubá vláknina: 2,5 % Vlhkost: 9,0 % Vápník (Ca): 1,5 % Fosfor (P): 0,9 %
DOPLŇKOVÉ LÁTKY (na kg): VITAMÍNY : Vitamin A (IU/kg) : 14 000 IU Vitamin D3 (IU/kg) : 1350 IU Vitamin E: 400 mg
AMINOKYSELINY: Taurin: 1.000 mg, L - karnitin: 50 mg
STOPOVÉ PRVKY: Železo (síran železnatý (monohydrát)) : 100,0 mg Měď (síran měďnatý (pentahydrát)) : 10,0 mg Zinek (síran zinečnatý (monohydrát)) : 125,0 mg Mangan (síran manganatý (monohydrát)): 5,0 mg Jód (jodičnan vápenatý) : 1,5 mg Selen (seleničitan sodný): 0,2 mg
NÁVOD K SPRÁVNÉMU POUŽITÍ: Přípravek podávejte suchý. Pes by měl mít vždy k dispozici čerstvou vodu. Skladujte na chladném a suchém místě. Spotřebujte nejpozději do data minimální trvanlivosti, který je vytištěn na obalu. Ujistěte se, že je obal po otevření řádně uzavřen. Metabolická energie je 4,020 kcal/kg.
DOPORUČENÁ DENNÍ KRMNÁ DÁVKA:
váha psa g/den
2-4 kg 42 g 66 g
4-8 kg 66 g 131 g
8-10 kg 131 g 155 g
10-15 kg 155 g 210 g
15-20 kg 210 g 260 g
20-25 kg 260 g 307 g
25-30 kg 307 g 352 g
30-40 kg 352 g 437 g
40-50 kg 437 g 517 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.